Àtic dúplex exclusiu amb piscina privada a Sant Cugat. - Ref. CHV1634

995.000€
158 M²
3
2

Àtic dúplex exclusiu amb piscina privada a Sant Cugat.

Àtic dúplex exclusiu amb piscina privada i zona comunitària. Ubicat a la millor zona de Sant Cugat, molt cèntric i lluminós amb espectaculars vistes.

El disseny elegant de l'edifici, amb grans finestrals, aporta un estil modern i sofisticat alhora.

Distribuït en dues plantes:

Planta principal: Ampli saló i cuina totalment equipada amb orientació sud, garantint una excel·lent lluminositat gràcies als grans finestrals.
Planta superior: Zona de nit amb 2 habitacions dobles amb armaris de paret i una suite principal amb vestidor i bany privat. A més, compta amb un espai polivalent ideal per a despatx o quarta habitació. Bany complet addicional.
Última planta: Espectacular terrassa de 98 m2 amb piscina privada i vistes panoràmiques 360 º, que ofereix gran privadesa.
L´habitatge disposa d´aire condicionat, bomba de calor i calefacció a gas. A més, compta amb dues places de garatge (una de gran i una altra de petita) un ampli traster de 20 m² i accés a una zona comunitària amb piscina.

Una oportunitat excepcional per gaudir d´un àtic únic a Sant Cugat a 5 min caminant del centre i dels FFCC i molt proper als col·legis internacionals com l´European International School

Chrysol Value
www.chrysol.es
@chrysolvalue

Informació

Referencia
CHV1634
Província
BARCELONA
Població
Sant Cugat del Valles
Zona
Eixample
Orientació
Sud
Construïts
158 m²
Superfície terrassa
98 m²
Superfície útil
125.26 m²
Preu
995.000€
Conservació
Bon estat
Dormitoris dobles
3
Baños
2
Piscina privada
Si
Garatge
Si
Pàrquing
Si
Aire condicionat
Si
Planta
1
Plantes
2

Característiques

Garatge
Pàrquing
Ascensor
Terrassa
Armaris de paret
Traster
Equipada
Luz
Aigua
Gas ciutat

Mapa

C.I.

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año): 111
Emissions (Kg CO2 / m2 año): 21
A
B
C
D
E
F
G
111
21

Poc eficient

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.

CHRYSOL VALUE, S.L.U.

(+34) 938 553 957
(+34) 669 752 346
Formulari de contacte

Propietats similars

<a class="et_pb_button et_pb_custom_button_icon et_animated et_pb_button_1 et_pb_module et_pb_bg_layout_dark zoom buttonVolver" href="javascript:history.back()" style="animation-duration: 1000ms; animation-delay: 0ms; opacity: 0; animation-timing-function: ease-in-out; transform: scale3d(0.5, 0.5, 0.5);">Tornar</a>