Espectacular àtic dúplex a Pedralbes. - Ref. CHV1622

5.800.000€
766 M²
8
8

Espectacular àtic dúplex a Pedralbes.

Possiblement el millor àtic de Barcelona, ​​dissenyat pel prestigiós arquitecte Jose Luis Sert, que anomenaven Le Corbusier català i que al seu dia va ser degà de la universitat d'Arquitectura de Harvard. L'edifici separa la façana de la línia de carrer, intentant generar una pell vegetal que serveixi de protecció perimetral a tot el conjunt construït. Es posa així en valor la massa vegetal preexistent al solar, composta per pins i avets centenaris que es mantenen i aïllen l'edifici dels carrers i sorolls de l'exterior.
El desnivell del solar es va suavitzant mitjançant plataformes que incorporen el programa de tot el conjunt. A la part més baixa se situa l'aparcament, la propietat consta de 4 àmplies places de garatge i traster.
El conjunt té un espai comunitari inigualable amb zona enjardinada, piscina, gimnàs i sala de reunions
Pel que fa a la tipologia dels habitatges, Sert recorre a solucions ja assajades. Basant-se en l'esquema modern de dúplex lecorbuserià, la disposició triada per l'arquitecte ubica les estances diürnes a la planta inferior. El saló, orientat a sud, creix en alçada gràcies a una terrassa de doble alçada de petites dimensions. Una solució amb relació directa al pavelló de l'Esprit Nouveau i els Immeubles-villas de Le Corbusier. Aquest disseny interior surt a l'exterior en forma de façana que es compon per un ritme de buits i plens, llums i ombres que determinaran la veritable essència i estètica de l'edifici. A la planta superior s'ubiquen els dormitoris.
A la planta central hi trobem la zona de dia i el dormitori principal en suite. Accedim a aquesta planta des de l'ascensor, i hi trobem el vestíbul d'entrada amb increïbles vistes sobre el paisatge, i dos espais dedicats a saló un d'ells com a sala d'estar i l'altre com a saló amb sortida a terrassa. A l'estada contigua, hi ha el menjador que comunica al seu torn amb l'office i la cuina. A l'altra banda del vestíbul d'entrada hi trobem la suite principal, amb una avantsala i el vestidor amb bany complet. Completen aquesta planta un lavabo de cortesia i la zona de servei, amb el planxador i un dormitori de servei en suite amb bany complet. A la panta inferior trobem una gran sala, que té la possibilitat de dividir-se en diversos espais, i poden ser aquests, dormitoris addicionals, despatxos, gimnàs, sala d'home cinema. Aquesta zona disposa d´un bany complet. Completen aquesta planta: un dormitori en suite amb bany complet, una biblioteca que conserva els elements originals, que es pot transformar en un altre dormitori, que també té bany complet en suite i un altre dormitori en suite amb bany complet. Lavabo de cortesia és aquesta planta.
Si bé avui es podria variar la composició i distribució. Avui està distribuït en 8 dormitoris, 7 banys i un lavabo, llar de foc, aire condicionat però amb infinitat de possibilitats als més de 700 m2.
Cadascuna de les finestres enquadra a la perfecció el perfil de la Barcelona actual amb unes vistes espectaculars.
L'habitatge conserva dissenys originals del propi Sert com és una espectacular biblioteca de marbre o uns originals taulells de bany o la volta catalana de ceràmica.
L'habitatge es completa amb una terrassa privada enjardinada i piscina al terrat.
Un referent inigualable de l'època racionalista, viure en una obra d'art mereix una visita.

Chrysol Value
www.chrysol.es
@chrysolvalue

Informació

Referencia
CHV1622
Província
BARCELONA
Població
Barcelona
Zona
Pedralbes
Orientació
Nord Sud
Construïts
766 m²
Superfície útil
750 m²
Preu
5.800.000€
Conservació
Bon estat
Dormitoris dobles
8
Baños
7
Condícies
1
Piscina privada
Si
Garatge
Si
Pàrquing
Si
Aire condicionat
Si
Planta
5
Plantes
2

Característiques

Garatge
Pàrquing
Ascensor
Solarium
Terrassa
Armaris de paret
Traster
Equipada
Video porter
Luz
Aigua
Gas ciutat
Xemeneia
Jardí

Mapa

C.I.

Molt eficient

Consum d'energia (KW h / m2 año): 80
Emissions (Kg CO2 / m2 año): 17
A
B
C
D
E
F
G
80
17

Poc eficient

NOTA: La informació d'aquesta propietat pot haver canviat, per tant no som responsables de la fiabilitat de la informació, per favor contacti amb nosaltres per conèixer les característiques exactes.

CHRYSOL VALUE, S.L.U.

(+34) 938 553 957
(+34) 669 752 346
Formulari de contacte

Propietats similars

Venta
atic-duplex en barcelona · vallcarca-i-els-penitents 950000€
Àtic dúplex
Barcelona
Vallcarca i els Penitents
4
2

Ref. VEX00528-TRPF1

Venta
atic-duplex en barcelona · turo-park 1200000€
Àtic dúplex
Barcelona
Turo Park
4
3

Ref. CHV1608

Oferta
Destacada
Venta
atic-duplex en barcelona · el-putxet-i-farro 1485000€
Àtic dúplex
Barcelona
El Putxet i Farró
4
3

Ref. VEX00486-TRJT1

<a class="et_pb_button et_pb_custom_button_icon et_animated et_pb_button_1 et_pb_module et_pb_bg_layout_dark zoom buttonVolver" href="javascript:history.back()" style="animation-duration: 1000ms; animation-delay: 0ms; opacity: 0; animation-timing-function: ease-in-out; transform: scale3d(0.5, 0.5, 0.5);">Tornar</a>